Folkemøde Bornholm i Vartov
17. juni 2021

Folkemøde Bornholm i Vartov

Redaktionel dato: 26. maj 2021

Der bliver ikke plads til så mange i Allinge i år. Derfor inviterer vi til Folkemøde Bornholm i Vartov.

Torsdag den 17. juni bliver en dag i demokratiets og folkeoplysningens tjeneste. Med over 20 events, mad, drikke mm. skaber fire folkeoplysende foreninger folkemødestemning i centrum af København.

Det er Dansk Folkeoplysnings Samråd, Folk & Sikkerhed, Grundtvigsk Forum og Grænseforeningen, som i samarbejde med Folkemødet Bornholm inviterer til folkemøde i Vartov ved Rådhuspladsen i København.

Arrangementet er også en del af Folkemødet Bornholms digitale program.

Mere end 20 folkeoplysende foreninger arrangere debatter, talks, koncerter m.m. fordelt på tre scener i tidsrummet 9 til 22.

Lasse Langdahl
Kontaktoplysninger

Lasse Langdahl

Studentermedarbejder

Email: lal@dfs.dk

Vi har manglet at kunne mødes og diskutere det, der har betydning i vores samfund. Derfor er vi glade for, at vi kan arrangere et folkemøde her i Vartov.

Lise Korsgaard, sekretariatsleder i Grundtvigsk Forum

"Det bliver folkeoplysning, fællesskab og folkemøde-stemning. Alt det, som skal bringe os videre oven på coronaen,"

Michael Voss, chefkonsulent i Dansk Folkeoplysnings Samråd

Praktisk

Det er gratis at deltage i Folkemødet Bornholm Vartov.

På grund af corona-restriktioner er der begrænset antal pladser. For at være sikker på at få adgang, kan du hente en billet til arrangementet Det er også muligt at deltage uden forudbestilt billet.

Alle gæster til Folkemødet i Vartov vil blive bedt om at fremvise et gyldigt coronapas.

Der er desværre en begrænsning på Folkemødet i Allinge i år, så det gør mig glad, at der kommer gang i den demokratiske debat rundt omkring i landet – også i Vartov i København,

Camilla Laudrup, direktør i Foreningen Folkemødet

Om Folkemøde Bornholm 2021

Folkemøde Bornholm finder i år sted i Allinge fra torsdag 17. juni til lørdag 19. juni i en nedskaleret udgave som følge af corona-restriktionerne for store forsamlinger.

Man har derfor valgt at supplere det fysiske Folkemøde Bornholm med et digitalt program om torsdagen, hvor aktører fra hele landet kan byde ind med live-streamede debatter med mere.