IT-services

DFS yder en række IT-services samt rådgivning til medlemsorganisationerne. Det gør vi, fordi vi ønsker at understøtte medlemsorganisationernes brug af digitale muligheder.

DFS' IT-services

Hjælp til domæneregistrering

Vi registrer de domæner, der er relevante for din organisation (www.organisation.dk) Udgiften til registrering af domæner, samt de årlige afgifter, skal din organisation selv betale. Der er ingen begrænsning på antallet af domæner din organisation kan registrere.

Vejledning og hjælp til valg hosting/webhotel/webmail/Offices 365

Din organisations hjemmeside skal være tilknyttet en server, hvor alle filer (eksempelvis dokumenter og billeder) er opmagasineret.

For at modtage mails på samme adresse som hjemmesiden (XX@organisation.dk) skal din organisation bruge et mailhotel. Mulighed for kalenderdeling, fælles kontaktpersoner, samt visning af kalender og kontaktpersoner på jeres smartphones.

Hjælp til brug af Offices 365 (Mail samt Offices pakken)

Hjælp og vejledning til at ansøge om software donationer via TechSoup Danmak

Sparring omkring tekniske problemstillinger i din organisations hverdag - valg web- og mailløsninger, sikkerhed på jeres computere mm.

(Undtaget er dog oplysningsforbundene)

 

Rådgivning indenfor IT-relaterede opgaver

Vores tilknyttede IT-firma yder gerne rådgivning eller løser specielle opgaver for din organisation. Inden opgaven sættes i gang, vil I modtage et tilbud baseret på opgavens omfang og specifikationer.

IT rådgivning for din organisation

Rådgivning til hvordan I kan indkøber IT-udstyr, telefon og Internet

Pris pr. time: 450 kr. ex. moms

 

Hjemmeside med CMS redigering

• Få 1 enkel, brugervenlig hjemmeside, der er nem at opdatere via Umbraco eller et andet Content Management System (CMS) som passer til jeres behov.

Vores tilknyttede IT-firma yder gerne rådgivning for din organisation. Inden opgaven sættes i gang vil I modtage et tilbud baseret på opgavens omfang og specifikationer.

(Undtaget er dog oplysningsforbundene)

Medlemstilbud
Som medlem af DFS har organisationerne adgang til en række ydelser og tilbud.

Kontakt angående IT-services
SolidIt
support@solidit.dk 
Tlf 7025 6005