Bliv skarp på din ansøgning til Nordplus Voksen

22. september 2010

Kom til informationsmøde i Odense den 9. november og få alt at vide om mulighederne for tilskud til nordisk/baltisk samarbejde inden for voksenuddannelse og folkeoplysning. Så er du klædt på til den kommende ansøgningsrunde 1. marts 2011.

Det er Styrelsen for International Uddannelse (tidligere CIRIUS), der inviterer til informationsmøde i samarbejde med Nordisk Netværk for Voksnes Læring (NVL).

Ifølge styrelsen henvender mødet sig til alle, der arbejder du med undervisning og læring for voksne, og som kunne du tænke sig at indgå i netværk og samarbejde med aktører fra andre nordiske og baltiske lande til inspiration for kursister, sig selv og deres arbejdsplads?
Bl.a. nævner Styrelsen personer, der arbejder "på en højskole, i et oplysningsforbund, på et folkeuniversitet".

Styrelsen skriver videre:
"Uanset om du helt uerfaren, og blot ønsker at finde ud af, hvad det drejer sig om, eller om du er erfaren og ønsker at opdatere din viden eller konkret er ved at forberede en ansøgning - så er det på informationsmødet, du skal starte.
Her får du information om mulighederne for tilskud, årets politiske prioriteringer, ansøgningsbetingelserne og det online ansøgningssystem, som du skal bruge, når du vil søge. Du vil også kunne få feed back på den idé til en ansøgning, du måske har."

Tid: 9. november 2010, kl. 9.30-15.00

Sted: University College Lillebælt, Asylgade 7-9, 5000 Odense C.

Arrangementet omfatter frokost - det er gratis at deltage.

Tilmelding: Til Henrik Neiiendam Andersen på mail hna@iu.dk
- vær venlig at oplyse dit navn og den organisation, du kommer fra.

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 29. oktober 2010

Rød pilMere om Nordplus Voksen

Relaterede nyheder