Dynamisk sekretariatsleder til Dansk Oplysnings Forbund

Dynamisk sekretariatsleder til Dansk Oplysnings Forbund

11. maj 2010

DOF søger en person med økonomisk overblik og juridisk indsigt. Den nye sekretariatsleder skal være netværksskabende, rigtig god til at samarbejde, lytte og organisere, og som vil drage omsorg for, at organisationens drift styres ud fra tidssvarende principper.

Den danske folkeoplysning er i en rivende udvikling med ny lov på trapperne og heraf følgende nye muligheder. Landsorganisationen Dansk Oplysnings Forbund går mod de nye tider, omstrukturerer og har brug for en dynamisk sekretariatsleder.
Vi leder efter en person med økonomisk overblik og juridisk indsigt, der er netværksskabende, rigtig god til at samarbejde, lytte og organisere, og som vil drage omsorg for, at organisationens drift styres ud fra tidssvarende principper.

Dansk Oplysnings Forbund er landsorganisation for 275 aftenskoler, specialundervisningsskoler, daghøjskoler og sprogskoler, der udbyder folkeoplysende voksenundervisning på et frit og neutralt
grundlag - uafhængigt af partipolitik.

Kan du engagere dig i et spændingsfelt, hvor der bygges bro mellem vores interne ildsjæles behov for at kunne agere lokalt og de folkevalgte, der udsteder love og retningslinjer, så gå ind på
www.danskoplysning.dk, hvor du kan downloade en uddybende job- og personprofil for vores nye sekretariatsleder.
For at komme i betragtning som ansøger, skal du ud over det allerede nævnte også være fleksibel i sind og handling, have gode forhandlingsevner og respekt for det menneskelige møde.

Ansættelsesforhold: Sekretariatslederen er ansat i henhold til funktionærloven. Løn efter aftale.
Tiltrædelse: 1. oktober eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfrist: 7. juni 2010
Ansøgninger behandles fortroligt og ansøgere med fortrolig mailadresse bedes anføre denne i ansøgningen.
For yderligere oplysninger henvises til landsformand Ingolf Christensen, telefon 97 12 94 56 eller mobil 40 21 11 18.

Interesseret? Så send din ansøgning til vores nuværende domicil:
Dansk Oplysnings Forbund
Løngangstræde 25, 4.
1468 København K
post@danskoplysning.dk
www.danskoplysning.dk