Tilbud til alle lærere i folkeoplysningen

15. september 2009

Lærerportalen er et virtuelt lærerværelse, der er skabt for at give undervisere indenfor folkeoplysningen mulighed for kollegial sparring og udveksling. På Lærerportalen kan man læse anmeldelser af fagbøger, udveksle erfaringer, få nye undervisningsopgaver og meget mere.

Lærerportalen er udviklet af oplysningsforbundene LOF og NETOP, men den er åben for alle lærere i folkeoplysningen. 

Portalen præsenterer sig selv således:
"Her kan du læse om det sidste nye fx. anmeldelser af fagbøger, diverse artikler, nyt fra Undervisningsministeriet mm. Og du kan udveksle erfaringer med kollegaer fra andre steder i landet og måske fra andre undervisningsinstitutioner.
Al aktivitet på siden igangsættes af brugerne selv, så har du en god ide til en undervisningssituation, et spørgsmål eller lignende, så opret dig som bruger (gratis) og skriv løs. Når du er oprettet som bruger, har du desuden mulighed for at modtage nyhedsmails fra de fag du vælger ved login."

På Lærerportalen kan lærere få nye undervisningsopgaver - enten ved selv at opslå en annonce eller ved at læse et af de tilbud, der er lagt ind på portalen. For nylig er denne gratis service blevet udvidet. Nu overføres alle opslag automatisk til den bredere portal JobIndex en gang i døgnet.