Vil du give din voksenundervisning europæisk snit?

27. maj 2010

Et netværk vil inspirere og udvikle kurser for voksenundervisere i Europa. GINCO giver dig mulighed for at blande et internationalt krydderi i din voksenundervisning.

GINCO-netværket (Grundtvig International Network of Course Organisers) søger kontakt til danske arrangører af kurser for voksenundervisere:

"Når vi nu henvender os til en række interessenter, som vi gerne kunne kalde Grundtvig-interessenter, er det fordi, vi gerne vil sikre at projektets arbejde bliver brugbart i Danmark, især for de udbydere der har interesse i europæiske samarbejde - at der kommer danske kvalitetsinput til projektet," skriver netværket i deres invitation.

21 europæiske lande deltager i GINCO. Århus Social- og Sundhedsskole, som er dansk deltager, skriver:
"Nogle af hovedopgaverne i projektet er at forbedre kvaliteten i EU-støttede Grundtvig-kurser, sammensvejse et stærkt europæisk netværk af Grundtvig-kursusudbydere, samt at arbejde for et bredere og mere innovativt udbud af europæiske Grundtvig-kurser, gerne baseret på relevante nationale kurser for voksenundervisere - både fra de formelle og ikke-formelle områder."

Rød pilMere om GINCO

GINCO-kontakt i Danmark: Aarhus Social- og Sundhedsskole, International Afdeling, EU projektleder Jan Gejel - jan.gejel@skolekom.dk

Rød pilMere om Grundtvig-projekter