Barselsvikariat hos SFOF

Barselsvikariat hos SFOF

9. november 2011

SFOF søger vi en barselsvikar 20 timer om ugen fra 1. december 2011 til medio juli 2012. Barselsvikaren skal kunne håndtere mange forskelligartede arbejdsopgaver, holde tungen lige i munden og være effektiv.

SFOF (Socialistisk Folkeoplysningsforbund) arbejder med events og arrangementer af forskellig karakter dog altid med en rød tråd, der handler om folkeoplysning, der både er lærerig, underholdende og vedkommende.
Da vores sekretariatskonsulent skal på barsel til december, søger vi en barselsvikar 20 timer om ugen fra 1. december 2011 til medio juli 2012. Arbejdsdage tirsdag, onsdag og torsdag.
  SFOF_webforside

Kan du håndtere mange forskelligartede arbejdsopgaver, holde tungen lige i munden og være effektiv, så tilbyder vi dig fleksibilitet og omskiftelighed. Du skal være struktureret og kunne udvise stor selvstændighed og ansvarlighed og samtidig huske, at du arbejder for eller på vegne af en bestyrelse.

Kvalifikationer
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og kvalifikationer, der gør dig i stand til at håndtere opgaver som: 
• samarbejde med bogholder og bestyrelse omkring økonomi og praktik for sekretariatet og SFOF
• samarbejde med SF og de to medlemmer af Europaparlamentet for den grønne gruppe vedr. arrangementer, som støttes af Den Grønne gruppe/EFA. Ansøgninger, regnskab og betaling af fakturaer
• LivøFerie! Din største arbejdsopgave og SFOF's største årlige arrangement. December til juli vil handle om praktiske opgaver vedr. hjemmeside, kontakt med planlægningsgruppen, lejrlederne, indhente læreroplysninger og kontrakter, tilmeldinger og betalinger fra deltagerne, kontakt til forpagterparret på Livø og Vesthimmerlands Kommune, indkøb til ugerne osv. osv. 
• Bestyrelsesbetjening og Livø-planlægningsgruppe-betjening
• Årsmøde i april: årsregnskab, indkaldelse osv. 
• Sekretariatsadministration f.eks. løn- og pensionsudbetalinger, betalinger af regninger, SKAT og lign.

Arbejdspladsen
SFOF's landskontor består af et lille sekretariat med to ansatte, som har henhol 15 og 20 timer om ugen. Vi bor i hus med Socialistisk Folkepartis Ungdom, og selvom vi kun er to halvtidsansatte kolleger i SFOF, så er der altid liv i huset, vi "bor" i. SFOF ledes af en bestyrelse bestående af elleve medlemmer og tre suppleanter.

Læs mere om SFOF på Rød pilwww.sfof.dk

Her kan du også se billede af din kommende kollega Lars Sonnergaard, som er Aktivitets- og eventleder, og du kan bl.a. læse om vores forskellige tidligere og kommende arrangementer.

Send ansøgning og bilag tilsfof@sfof.dk senest d. 17. november. Samtaler vil blive holdt d. 24. november.

Ved spørgsmål om stillingen ring til sekretariatet: 35 35 84 64 eller formand Lene Wibroe: 20 45 57 38