Du gør en forskel

Du gør en forskel

28. september 2011

I disse dage lander et go-card fra folkeoplysningen i cafeer og biografer over hele landet. Budskabet lyder: ”De frivillige i folkeoplysningen gør en forskel. Det kan du også.”

Go-card fra folkeoplysningen
Design: Stine Pagter

Go-cardet skal gøre en større del af befolkningen nysgerrige over for det frivillige arbejde i de folkeoplysende foreninger og skoler. Ikke mindst kan det nå unge og børnefamilier. Som DFS' frivillighedsundersøgelse viser, er der plads til flere frivillige.

Den enkeltes indsats i fællesskab med andre er illustreret med en marguerit blomst i tre faser.

På bagsiden uddybes budskabet:

"De frivillige i folkeoplysningen gør en forskel. Det kan du også. Sammen med 70.000 andre kan du sprede oplysning og debat om demokrati, sundhed, miljø, globalisering. Eller du kan være med til at skabe musik og teaterforestillinger i et frivilligt fællesskab. Eller meget andet. Bliv inspireret på www.folkeoplysning.dk/frivillig".

Udgivelsen af go-cardet falder sammen med Frivillig Fredag, den 30. september, men kan uden problemer anvendes i perioden efter.

DFS' medlemsorganisationer kan bestille go-cardet. Send bestilling med ønsket antal (deleligt med 100) og leveringsadresse tildfs@dfs.dk

Rød pilMere om Frivillig Fredag

Rød pilMere om frivillige i folkeoplysningen

Relaterede nyheder