Europa i verden

16. november 2011

På møder forskellige steder i Danmark får deltagerne mulighed for at diskutere fire europæiske udfordringer – med afsæt i film, spillekort og andre materialer. Anbefalingerne fra disse møder vil blive præsenteret for politikerne.

Folkeoplysning om Europa-spørgsmål har ofte vanskelige kår, og derfor har AOF sat sig i spidsen for projektet "Europa i verden" sammen med LOF, FOF, FIC, Europabevægelsen og Nyt Europa.    Europa_i_verden_240


Innovationsvirksomheden Workz har hjulpet med at udvikle et særligt koncept, som indebærer en film, særlige spillekort og materialer, som deltagere i fem regionale Europa-møder skal engagere sig i henover november og december.
Deltagerne på de 5 regionale Europa-møder skal diskutere 4 europæiske udfordringer med hinanden ud fra de særligt designede materialer. Man diskuterer ved små borde, og slutter med gruppevis at give en anbefaling videre til de danske politikere, så de er klædt ordentlig på til det danske EU-formandskab. Anbefalingerne præsenteres for politikerne på et afsluttende møde på Christiansborg. 
Dansk Folkeoplysnings Samråd og Europanævnet støtter projektet.

Europa-møder

17/11 i Vartov, København kl.16-19

Odense, Aarhus og Ålborg på vej

1/12 i Alsion, Sønderborg kl.16-19

14/12 på Christiansborg kl.16-18

Deltagelse er gratis og alle er velkomne.

Rød pilMere om møderne på facebook

Rød pilVideoen "Europas brændende platforme"

Yderligere oplysninger: Lars Gaardhøj på 20901536 ellerlars.s.gaardhoj@fic.dk