Frivillig på hverdagslivets arenaer

Frivillig på hverdagslivets arenaer

10. november 2011

Årets mange sjove, kreative og virkningsfulde aktiviteter bliver præsenteret på Den officielle nationale afslutningsevent for Frivillighedsåret 2011. En tur rundt gennem hverdagslivets arenaer krydret med nutidens hverdagspoesi lover arrangørerne.

Medborgerskab på hverdagslivets areaner er titlen på den officielle afslutning af Frivillighedsåret. Konferencen ser på, hvad vi alle kan gøre for at blive mere aktive medborgere i hverdagen. 

  frivilligtegning

Lokalområdet, kontoret og fritiden
"Du transporteres gennem hverdagslivets arenaer, hvor vi gør holdt tre steder: Første stop er lokalområdet, hvor vi ser nærmere på medborgerskab der, hvor vi bor. Dernæst holder vi ind på kontoret for at se på medborgerskab der, hvor vi arbejder, og til sidst tager vi ud i det blå for at
se på medborgerskab der, hvor vi holder fri," skriver arrangørerne i invitationen.
Arrangørerne er Frivilligrådet, den nationale styregruppe for frivillighedsåret samt Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Styregruppen består af Social- og Integrationsministeriet, Kulturministeriet, Ministeriet for Børn og Undervisning samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Klar til sporskifte
Videre skriver de: "Frivillighedsåret har sat frivillighed og medborgerskab på programmet i 2011. Nu tager vi afsked med året med et levende galleri, som præsenterer nogle af årets mange sjove, kreative og virkningsfulde aktiviteter.
Dagen bliver krydret med nutidens hverdagspoesi - så gør dig klar til sporskifte
undervejs.

Tid: Torsdag d. 15. december 2011 kl. 10-17 (check-in kl. 9.30-10.00)
Sted: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A - Bygning OBV 037, 2450 København SV
Pris: 500 kr. Deltagerne får tilsendt en faktura.

Yderligere oplysning fås viainfo@frivilligraadet.dk eller på tlf. 33 93 52 93

Rød pilMere om folkeoplysning og frivilligt arbejde.