Groft og grønt samarbejde

23. august 2011

På 100 kurser rundt om i landet vil FDB sammen med LOF og NETOP tilbyde en introduktion til et velsmagende groft og grønt køkken. Temaet er ny nordisk hverdagsmad.

Det er tredje år i træk, at FDB og oplysningsforbundet LOF samarbejder om kursuskonceptet Groft og grønt køkken. I år er oplysningsforbundet NETOP med i samarbejdet. Det sikrer et landsdækkende tilbud. Alle tre organisationer er medlemmer af DFS.

"Det er FDB's mission med kurserne at skabe en slags madskole, hvor vi sætter en ramme for at gode oplevelser og velsmag i det grove grønne køkken. Vi vil inspirere danskerne til at spise meget mere groft og grønt, fordi det er godt for kloden og den individuelle sundhed," skriver de i en fælles introduktion til kurserne. 

   Groft og Grønt

LOF og NETOP bidrager med deres deres professionelle set-up, dygtige undervisere og markedsføring. FDB's frivillige er værter på kurset og præsenterer kursets tema og giver tips til at spise mere groft og grønt.

Kurserne giver deltagerne inspiration til at bruge de nordiske råvarer i hverdagen. Fokus er på det hele måltid, der bliver sat sammen med stor respekt for de friske, rene og enkelte råvarer, så maden på tallerkenen afspejler de skiftende årstider. Det nordiske køkken forener smag med moderne viden om sundhed og velvære.

Kursusoversigter kan findes på www.lof.dk og www.netoplysning.dk

Mere om konceptet og samarbejdet: Tine Ørnebjerg Pedersen, Specialkonsulent i foreningsudvikling i FDB på top@fdb.dk eller mobil 3091 9237.