Mød andre frivillige foreningsfolk

Mød andre frivillige foreningsfolk

14. september 2011

Der er et uudnyttet potentiale for frivilligt arbejde blandt unge. Det er et af temaerne på Projekt Frivilligs Oktoberkonference. På konferencen kan man også få inspiration til at involvere frivillige fra firmaer, forældre, pensionister og gymnasieelever i samme projekt.

På Projekt Frivilligs Oktoberkonference vil man møde frivillighedsvejledere, konsulenter i foreninger og landsdækkende frivillige sociale organisationer samt ansatte i Projekt Frivillig. Formålet med dagen er at udveksle erfaringer, inspirere hinanden gennem oplæg, workshops, brainstorms og kreative processer.      projektfrivillig_logo_160 


Blandt oplægsholderne vil være:

• Søren Østergaard, Ungdomsforsker og leder af Center for Ungdomsforskning, Danmarks Pædagogiske Universitet, der giver indsigt i det kæmpe uudnyttede frivillige potentiale, der er blandt unge mennesker.
• Tania Ellis, forfatter, foredragsholder, underviser og erhvervsrådgiver. Bidrager på denne dag med hendes enorme viden om CSR (Corporate Social Responsibility).
• Martin Brolin, initiativtager til Danmarsk største kidsvolley stævne for Farum Volleyball Klub, der inkluderer en lang række af frivillige fra firmaer, forældre, pensionister og gymnasieelever fra projektet "LederForEnDag."
• Lone Møller, Landskoordinator i Home-Start Familiekontakt Danmark. HOME-START er en organisation, hvor frivillige tilbyder støtte, venskab og praktisk hjælp til familier med børn under skolealderen.

Konferencen danner baggrund for et idékatalog, som netop du kan anvende i det konkrete frivillige arbejde i dit lokalområde.

Tid: 25. oktober kl. 10.00-16.00.
Sted: Odense Congress Center
Det er gratis at deltage, og Projekt Frivillig byder på en lækker menu samt både varme og kolde drikke hele dagen.

Rød pilProjekt Frivillig

Rød pilFrivilligt arbejde i folkeoplysningen

Relaterede nyheder