Starthjælp til nordiske og baltiske projekter

27. september 2011

Ikke alene kan man få støtte fra Nordplus Voksen til samarbejdsprojekter med kolleger i de nordiske og baltiske lande. Man kan også søge støtte til forberedelsesarbejdet. I år er der deadline den 15. oktober.

Den 15. oktober 2011 er der ny frist for ansøgninger til Nordplus Voksen. Denne ansøgningsrunde er alene rettet mod såkaldte 'forberedende besøg' inden for programmet.     Nordplus_logo_160

Nordplus Voksen er Nordisk Ministerråds program for voksenuddannelse og folkeoplysning. Programmet giver tilskud til udveksling af kursister, undervisere m.fl. samt til forskellige former for projekter. 
I programmet deltager de nordiske og baltiske lande, samt Grønland, Færøerne og Åland.
Ansøgningerne skal dreje sig om et besøg hos en organisation i et andet nordisk/baltisk land, som arbejder med voksenlæring. Formålet med besøget skal være at udvikle et fælles projekt og en fuld projektansøgning til programmets næste ansøgningsfrist.

Find samarbejdspartnere
Nordplus har sig egen database, hvor man kan søge partnere i de nordiske og baltiske lande. Her kan man bladre mellem mange annoncer fra nordiske og baltiske organisationer, der mangler nogen at samarbejde med. Man kan også selv lægge en annonce ind.