Stor hjælp med identifikationen

Stor hjælp med identifikationen

15. september 2011

16 læsere af Netavisen reagerede, da vi i august i år appellerede om hjælp med at identificere personerne på tre gruppefotos fra tre repræsentantskabsmøder i DFS. I dag er der ingen ukendte på billedet fra årets møde.

Da DFS holdt repræsentantskabsmøde i april i år, havde vi hyret en fotograf til at tage et familiefoto på trappen i Nationalmuseets forhal. Men da vi fik billedet leveret, kunne vi ikke genkende alle personerne.

I samme ombæring forsøgte vi at identificere personerne på to tilsvarende fotos fra repræsentantskabsmøderne i 1991 og 1996/2001, hvor der var rigtig mange huller i vores viden. Vi var ikke engang sikre på årstallet for det ene af billederne.  
  Rep1996_2001_160
Rep1991_gruppe_160

Derfor bad vi om hjælp fra læserne, og det fik vi. Mange tak for det.

16 skrev tilbage, nogle med identiske løsninger. Med disse input fik vi identificeret de syv ukendte på 2011-billedet og fem af de ukendte på de to ældre billeder. Men årstallet blæser stadig i vinden.

I højre kolonne er der link til de tre fotos. Kun 2011-billedet er opdateret med de nye navne. Vi håber stadig på yderligere assistance til identifikationsarbejdet på de to ældre fotos - og udskyder derfor en opdatering.

Gruppefotos fra DFS-repræsentantskabsmøder

2011 (med navne)

Assistance søges

Hjælp DFS med at identificere deltagerne på de to tidligere repræsentantskabsmøder - samt årstallet på det enen

Klik ind på et af de tre fotos. Under hvert fotografi er der en kontur-version af billedet, hvor hver person er nummereret. Herunder igen en liste, hvor nogle personer er navngivede, mens der ud fra andre kun er et spørgsmålstegn.

Kan du identificere en af de "ukendte personer", vil vi bede dig sende en mail med årstal, nummer navn og gerne organisation tildfs@dfs.dk

1996/2001 (med navne)

1991 (med navne)

Relaterede nyheder