Ukendte deltagere på DFS repræsentantskabsmøde

Ukendte deltagere på DFS repræsentantskabsmøde

15. august 2011

Da DFS holdt repræsentantskabsmøde den 14. april i år, blev der også tid til det helt store familiefoto på trappen i Nationalmuseets forhal. Men DFS’ sekretariat kan ikke identificere alle deltagerne.

Helt kan vi ikke udelukke, at det er andre museumsgæster, der har sneget sig ind på billedet. Men det tror vi nu ikke. Mere sandsynligt er det, at sekretariatet ikke kender alle deltagerne af navn.
Medvirkende til forvirringen kan også være, at nogle af deltagerne fra det noget større jubilæumsmøde umiddelbart inden er kommet med, selv om de ikke deltog i selve repræsentantskabsmødet. 
  gruppefoto

Under alle omstændigheder appellerer vi til Netavisens læsere om at hjælpe os med at identificere de "ukendte" personer på billedet.

Historiske billeder
Ideen til det store foto fra repræsentantskabsmødet opstod, fordi vi har to lignende fotos fra tidligere repræsentantskabsmøder hængende i glas og ramme på sekretariatet.
Her er vi endnu dårligere til at identificere deltagerne, og vi er oven i købet i tvivl om årstallet for det ene. Det ældste er fra 1991, men vi har modtaget forskellige bud på det næstældste, både 1996 og 2001.
Vi håber, vi har læsere, der var med i folkeoplysningen dengang, og at I vil hjælpe os med at navnegive personerne på billederne - samt sætte årstal på det ene.

Hjælp DFS med at identificere deltagere i repræsentantskabsmøderne

Klik ind på et af de tre fotos. Under hvert fotografi er der en kontur-version af billedet, hvor hver person er nummereret. Herunder igen en liste, hvor nogle personer er navngivede, mens der ud fra andre kun er et spørgsmålstegn.

Kan du identificere en af de "ukendte personer", vil vi bede dig sende en mail med årstal, nummer navn og gerne organisation til dfs@dfs.dk

Rød pil2011 (med navne)

Rød pil2011 i bedre kvalitet

Rød pil1996/2001 (med navne)

Rød pil1991 (med navne)

Relaterede nyheder