Frivilligdyst

Frivilligdyst

21. maj 2012

”Del hvad du kan – og skab noget nyt” er mottoet for en konkurrence mellem frivillige foreninger i København. Gennem leg skal københavnske frivillige inspirere hinanden og få nye kontakter.

Frivillig Fredag

Det er Frivilligrådet, der arrangerer Frivilligdysten i samarbejde med Frivilligcenter SR Bistand på Nørrebro. Dysten bliver en del af Frivillig Fredag, der finder sted den 28. september.

Hyggelige former
I opfordringen til de frivillige foreninger skriver arrangørerne: "Målet er, at københavnske frivillige på tværs af områder og under dette års Frivillig Fredag tema "Del hvad du kan - og skab noget nyt" mødes under hyggelige former og leger sig til større viden om frivillighed, bliver inspireret til eget arbejde og netværker med nye spændende kontakter. De deltagende foreninger kan både stå for en "post" og være deltagere."

Tag en post
Organisation og foreninger kan I tilmelde sig som arrangør eller medarrangør (med en anden organisation indenfor jeres område) af en post. Det er tanken, at posten planlægges og organiseres af ansatte således, at de frivillige kun skal nyde på dagen. Men de frivillige er også velkomne til at arrangere en post.

Yderligere oplysninger og tilmelding: Sanne Kok på adressen: sk@frivilligraadet.dk senest tirsdag d. 29. maj. Send navnet på Jeres kontaktperson, så vil I blive kontaktet af Frivilligrådets sekretariat.

Der er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle.

DFS linkMere om Frivillig Fredag

Relaterede nyheder