Masser af folkeoplysning på Folkemøde Bornholm

2. maj 2012

I fire juni-dage vil politikere, organisationsfolk, journalister og borgere mødes for at tale, lytte og diskutere. De folkeoplysende foreninger og skoler vil være massivt til stede.

Folkemøde Bornholm er i sin essens folkeoplysning. Med et stort antal arrangementer vil DFS og medlemsorganisationerne i år vise, hvad de folkeoplysende skoler og foreninger står for, og hvad vi kan.
Folkemøde Bornholm foregår fra den 14. til den 17. juni i Allinge på Bornholm.

Speakers' Corner
På årets folkemøde har DFS påtaget sig opgaven at være ansvarlig for den frie talerstol Speakers' Corner sammen med Bornholms Tidende.
Allerede nu er der garanteret livlig aktivitet på talerstolen, hvor 10 mennesker med baggrund i folkeoplysningen har meldt ind med en tale. Men talerstolen åben for enhver, der kommer forbi, og som har noget på hjertet.

Folkeoplysningens Telt
I Folkeoplysningens Telt, som DFS er ansvarlig for, gennemfører 12 medlemsorganisationer og DFS selv debatarrangementer fra torsdag eftermiddag til søndag formiddag.
Demokrati og aktivt medborgerskab er et tema, der går igen. Men også ungdom og uddannelse, internationalt samarbejde, religion, sikkerhedspolitik og udkantsdanmark er på dagsordenen.

Ud over Speakers' Corner og Folkeoplysningens Telt, som DFS organiserer, har flere medlemsorganisationer deres egne arrangementer og telte.

Undskyld! Jeg var med til at skabe konkurrencestatenMarianne Jelved 160

DFS linkLæs mere

 

Live portræt af et holdningsmenneskeEva Smith 160

DFS linkLæs mere