Netværk for it-læring får europæisk pris

Netværk for it-læring får europæisk pris

24. oktober 2012

Dansk it-netværk med bl.a. fire oplysningsforbund har fået prisen som ”most outstanding member” af den europæiske sammenslutning Telecentre Europe.

Lær mere om it 160

Som repræsentant for Netværket "Lær mere om it" modtog Tine Munch Pedersen fra Digitaliseringsstyrelsen den 17. oktober prisen "most outstanding member" , da Telecentre Europe  afholdt generalforsamling i Warszawa.
• Lær mere om it er et netværk af organisationer i Danmark, som arbejder sammen med Digitaliseringsstyrelsen om at styrke indsatsen af de eksisterende undervisningsaktiviteter og tilbud. Blandt medlemmerne er fire oplysningsforbund: AOF Danmark, FOF, LOF og NETOP.
 Telecentre Europe er en europæisk sammenslutning af initiativer, der beskæftiger sig med at gøre flest muligt i stand til at bruge de digitale muligheder.

Højeste score
Juryen udvalgte vinderen ud fra deltagernes score på forskellige kriterier: 1) hvor mange blogpostings de har; 2) deres redaktionelle retningslinjer; 3) den europæiske merværdi, der kommer ud af deres initiativer; 4) den lokale betydning af deres initiativer.

"Lær mere om it" netværket stod også bag seniorsurf dagen den 13. september, hvor 8.200 ældre blev introduceret til it ved arrangementer på 462 undervisningssteder.