Skriv en bedre EU ansøgning

3. januar 2012

På et skriveseminar i Odense den 16. januar får man mulighed for at forberede ansøgninger om økonomisk støtte til projekter inden for voksenundervisning.

Ansøgninger om EU-midler har ry for at være meget komplicerede. Helt så slemt står det ikke til med EU's Grundtvigprogram, som støtter projekter inden for voksenundervisning.  Ikke desto mindre kan det være nyttigt med lidt vejledning i, hvordan man udarbejder en ansøgning. Det er der mulighed for på et skriveseminar i den 16. januar.

Målgruppen for seminaret er personer med tilknytning til almen voksenuddannelse eller folkeoplysning, som planlægger at lave et projekt med aktører fra andre europæiske lande til gavn for dine kursister, dig selv og din organisation.

"Det afgørende er, at din institution udvikler eller afholder læringsforløb for voksne, og at I i institutionen har et udviklingsbehov, som kan videreudvikles gennem kontakt til kolleger i udlandet," skriver Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Tid: Mandag den 16. januar 2012 kl. 10-15
Sted: Odense. Præcis adresse oplyses ved tilmelding.
Tilmelding bedes sendt pr. mail til Sofie Lindegaard-Frantzen slf@iu.dk gerne senest mandag 9. januar 2012 af hensyn til lokalestørrelse og frokostbestilling. Oplys venligt dit navn, e-mail og den organisation du kommer fra. Deltagelse er gratis.

Rød pilMere om skriveseminaret