Vil du redde klimaet på FN’s vegne?

8. juni 2012

Deltag i korridorforhandlingerne i FN og hold den passionerede tale, der kan få toplederne på RIO+20 topmødet til at indgå en klima-aftale, som virker. Det kan du gøre ved at deltage i et spændende simulationsspil på Folkemøde Bornholm.

Danmun 200

FN-forbundet inviterer dig sammen med andre politikere, virksomhedsledere og beslutningstagere til at prøve kræfter med de vanskelige forhandlinger om at skabe globale rammer for en bæredygtig udvikling.
Det foregår i Folkeoplysningens Telt på Folkemøde Bornholm, og deltagelse kræver kun et minimum af forberedelsestid. Til gengæld lover arrangørern, at det vil være det hele værd.

Grøn økonomi
FN-Forbundet har lavet et helt særligt Model UN (simulationsspil), der har Rio+20 som omdrejningspunkt. Spillet vil have cirka 20 deltagere, der bliver inddelt i forskellige grupperinger (OPEC, G77, EU og lign.), og efter de passionerede åbningstaler går forhandlingerne i gang om emner som grøn økonomi, vækst, fødevaresikkerhed, sociale rettigheder og meget, meget mere!

Ritualer og forhandlinger
Der er store forventninger til Rio+20 Topmødet i juni. Verdens ledere forventes at udvise handlekraft og lægge grundstenene for en politisk bindende aftale med henblik på at sikre en bæredygtig udvikling - og en bæredygtig fremtid for os og kommende generationer.
Men erfaringerne har lært os, at det ikke er så nemt. Her er din chance for at prøve kræfter med de formelle forhandlinger ifølge FN's procedurer og ritualer; de taktiske, uformelle forhandlinger i korridorerne og ikke mindst de passionerede og motiverende taler til den omgivende forsamling.

 

Tid: Torsdag den 14. juni 2012 kl. 17.10 - 19.00
Sted: Folkeoplysningens Telt (Cirkuspladsen), Folkemøde Bornholm i Allinge.

Interesseret?
Synes du, det kunne være sjovt at prøve, eller kender du nogen, der kunne være interesserede, så kontakt:
Trine Marqvard Nymann Jensen;  mail: trinemarqvard@hotmail.com

 

DFS linkMere om folkeoplysningen på Folkemøde Bornholm