Få inspiration til at holde en FrivilligBørs

Få inspiration til at holde en FrivilligBørs

18. december 2013

Et nyt virtuelt inspirationskatalog giver ideer til, hvordan lokale foreninger kan samarbejde og udveksle varer, ideer, viden og kompetencer med virksomheder og offentlige institutioner.

Center for frivilligt socialt arbejde har netop udgivet et nyt virtuelt inspirationskatalog som frit kan benyttes af alle som ønsker at holde lokale FrivilligBørser.
En FrivilligBørs er et koncept eller en metode til at skabe en møde- og markedsplads, hvor lokale foreninger, virksomheder og offentlige organisationer kan samarbejde og udveksle varer, ideer, viden, kompetencer ol.

I inspirationskataloget kan du hente viden om, hvad en FrivilligBørs er, hvad man kan få ud af at deltage i en FrivilligBørs samt inspiration og gode ideer, når du skal planlægger eller måske allerede er i gang med at arrangere en lokal FrivilligBørs.
F.eks. finder du oplysninger om skatteforhold og forsikringer samt en værktøjskasse, som indeholder en række dokumenter og skabeloner du kan downloade og endelig kan du få et indtryk af en konkret FrivilligBørs i en kortfilm om FrivilligBørs Ikast-Brande, som blev afholdt den 14. maj 2013.