Foreningskursus om sociale medier

22. august 2013

Sociale medier har som ingen anden mediegruppe ændret den måde som virksomheder, organisationer og foreninger kommer i kontakt med, engagerer og fastholder deres målgruppe og medlemmer. Et-dags-kursus for foreningsfolk giver et indblik i mulighederne.

Marco D'Andrea 160
Marco D'Andrea er en af underviserne. Han er cand.merc. i økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School, selvstændig og bestyrelsesmedlem og medstifter af Foreningen for Social Innovation.

Foreningshøjskolen tilbyder i samarbejde med DFS et kursus, der vil give et indblik i, hvordan du kan bruge sociale medier på et strategisk og praktisk niveau. 

Hvem kan deltage?
Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan bruge sociale medier og maksimerer udbyttet gennem indholdsstrategier, så er dette kursus for dig.
Du må meget gerne have lidt erfaring med og kendskab til sociale medier, men det er ikke et must. Det vigtigste er, at du har erkendt, at du ikke kan komme uden om sociale medier som kommunikationskanal samt ønsker at forbedre dine kompetencer på dette område. 

Hvad lærer du?
Kurset er opdelt i fire temaer:
- Strategi og kreativitet
- Trends og tendenser
- Værktøjer og planlægning
- Analyse og afrapportering

Kurset er tilrettelagt som et "hands on" kursus, hvor du i kombination med undervisningsoplæg selv skal arbejde med strategi, indholdsplaner, analyser og afrapportering. Du vil få en række værktøjer og templates, som du direkte kan implementerer i dit videre arbejde med kommunikation på sociale medier.     

Undervisere
Marco D'Andrea er uddannet cand.merc. i økonomisk markedsføring fra Copenhagen Business School og har flere års erfaring med marketing, reklame og medier.
Ronni Tino Pedersen er Direktør og Lead Community Advisor hos content management bureauet Untold.

 

 

OBS: TILMELDINGSFRIST: 29. august.

Tid: Tirsdag den 10. september  2013, kl. 10-16 

Sted: Dansk Folkeoplysnings Samråd, Gl. Kongevej 39E, 2. tv., 1610 København V.

Pris: Prisen er 1475 kroner, som dækker udgifter til undervisning, forplejning og materialer.

DFS linkMere om kurset samt tilmelding

Kurset arrangegerets af Foreningshøjskolen i samarbejde med Dansk Folkeoplysnings Samråd.
DFS linkSom en del af samarbejdet gennemføres også et kursus om presse og medier onsdag 23. oktober kl. 10-16.

 

Relaterede nyheder