Interaktiv opslagsbog for voksenundervisere

Interaktiv opslagsbog for voksenundervisere

3. december 2013

Studieskolen præsenterer en samling værktøjer for voksenundervisere på et møde i januar. Opslagsbogen er designet til sprogundervisere, men kan overføres til andre undervisningsområder.

Interaktiv 200

Studieskolen har udviklet en interaktiv opslagsbog for voksenundervisere. Den består af tre dele:
- En sprogpædagogisk basispakke med en samling af afprøvede og let tilgængelige praktiske basispædagogiske fif
- Et sprogpædagogisk it-kørekort: Kørekortet er en grundlæggende introduktion til de væsentligste værktøjer til brug af digitale medier i sprogundervisningen. Den består af 4 basismoduler og 9 valgmoduler og sætter undervisere i aftenskolen i stand til at bruge digitale medier nem og pædagogisk meningsfuldt.
- En digital værktøjskasse med afprøvede og let tilgængelige digitale værktøjer, der har tilført vores sprogundervisning en ekstra dimension

Frit tilgængelig
Selv om opslagsbogen er designet for sprogundervisere, kan mange værktøjer nemt overføres til andre undervisningsområder.
Alle værktøjer vil efter præsentationen være frit tilgængelige, og du kan bestille undervisning i modulerne eller uddannelse af dine egne instruktører i kørekortet.

 

 

Tid: Tirsdag den 21.1.2014 kl. 13.00-16.30
Sted: Studieskolens lokaler i Borgergade 12, 1300 Kbh K
Tilmelding: Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt på chsc@studieskolen.dk

Yderligere oplysninger: Christoph Schepers på 3318 7926 eller chsc@studieskolen.dk

Værktøjerne er udviklet med støtte fra tipsmidler og Dansk Folkeoplysnings Samråd, Københavns Kommunes udviklingspulje for Folkeoplysning. IT-kørekortet er blevet afprøvet med støtte fra Dansk Oplysnings Forbund.