Ny formand for Ungdomsskoleforeningen

Ny formand for Ungdomsskoleforeningen

7. november 2013

Finn Lillelund Christensen er konstitueret som formand for Ungdomsskoleforeningens bestyrelse. Det sker efter, at Søren Myrup, som har været formand siden maj 2012, har fået nyt job i Holbæk Kommune og derfor er trådt tilbage.

Finn Lillelund Christensen 160
"Ungdomsskolen står over for store udfordringer bl.a. med folkeskolereformen og erhvervsskolereform med fleksuddannelse," siger den nye formand for Ungdomsskoleforeningen.

”Jeg er glad for tilliden og vil prøve at videreføre de mange gode ting, som Søren Myrup har igangsat. Ungdomsskolen står jo over for nogle store udfordringer bl.a. med implementeringen af folkeskolereformen og den kommende erhvervsskolereform med fleksuddannelse.
Med opbakning fra samtlige ungdomsskoler i landet, mener jeg, at Ungdomsskoleforeningen er rustet til at gå konstruktivt og målrettet ind i arbejdet,” udtaler Finn Lillelund Christensen.


Finn Lillelund Christensen er ungdomsskoleleder i Frederikshavn, og har inden da været folkeskolelærer, skoleleder og konstitueret skolechef i Frederikshavn Kommune. Han er konstitueret som formand frem til landsmødet i maj 2014, hvor ordinært valg til posten vil finde sted.