Seminar om danskernes frivillige arbejde

Seminar om danskernes frivillige arbejde

20. november 2013

Forskergruppen bag den nye undersøgelse om danskernes frivillige arbejde inviterer til et halvdags-seminar, hvor de første resultater offentliggøres.

Det er forskergruppen CiFri (Netværk for forskning i civilsamfund og frivillighed), som inviterer til seminaret, som præsenterer nogle af de mange hovedtal over omfanget og udviklingen i danskernes frivillige arbejde fra 2004 til 2012 – f.eks. hvor udbredt det frivillige arbejde er, hvor det finder sted og hvem de frivillige er.
På seminaret kan du møde en del af forskergruppen bag undersøgelsen, der består af Lars Skov Henriksen, Torben Fridberg, Bjarne Ibsen, Thomas Boje, Morten Frederiksen, Rasmus Juul Møberg, Hans-Peter Qvist og Frederik Rom Taxhjelm.
I forbindelse med arrangementet udgives et mindre arbejdsnotat, der redegør for hovedtendenserne i undersøgelsen.

DFS linkMere om undersøgelsen

Tid: Mandag den 9. december 2013, Klokken 13-16

Sted: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, Herluf Trolles Gade 11, 1052 København K, mødesal 1.

Tilmeldingsfrist: 4. december

Tilmelding og kontakt
Det er gratis at deltage i arrangementet. Da der er et begrænset antal pladser, sker tilmelding efter "først til mølle-princippet". For at give plads til så mange som muligt, beder vi om, at hver organisation max tilmelder 2 personer.

Send din tilmelding med navn og den organisation du kommer fra, til Mette Hjære, Center for frivilligt socialt arbejde, telefon: 66 14 60 61, mail mh@frivillighed.dk.

Relaterede nyheder