Unges motivation i forandring

24. oktober 2013

En del unge at mangle motivation for det, som foregår på uddannelserne. Med udgangspunkt i en ny bog afholder CeFU konference om nye tendenser i uddannelsesverdenen og ungdomslivet - og konsekvenserne for unges motivation.

Unges motivation 160

Uddannelse er en uomgængelig del af ungdomslivet, og de fleste unge vil gerne uddanne sig. Alligevel synes en del unge at mangle motivation for det, som foregår på uddannelserne.
Denne konference belyser unges motivation til læring og uddannelse set i lyset af de brydninger og forandringer, der står allermest centralt i forhold til de unges motivation:

  • Hvad betyder det, at uddannelse i stigende grad opfattes som et redskab for konkurrencestaten?
  • Hvilke konsekvenser har det øgede fokus på test og eksamener?
  • Hvilken rolle spiller de ændrede relationer mellem lærere og elever for lærerautoriteten?
  • Og hvilken betydning har det for unges motivation og uddannelse, at uddannelse i stigende grad er vævet ind i de unges identitetsprojekter?

Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive diskuteret på konferencen.

Ny bog - 12 eksperter
Konferencen tager udgangspunkt i Center for Ungdomsforsknings nyeste bog ”Unges motivation og læring - 12 eksperter om motivationskrisen i uddannelsessystemet". Oplægsholderne på konferencen er eksperter fra bogen, og til selve konferencen udleveres et eksemplar af bogen til deltagerne.

 

 

Tid: Den 20. november kl. 9.30-16.15

Sted: Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK), Enghavevej 82B, 2450 København SV.

Pris: 0 kr.- (medlemmer), 1995 kr.- (ikke medlemmer)

 

 

Relaterede nyheder