Vær med i Seniorsurf-dag 2013

6. juni 2013

Onsdag den 9. oktober 2013 er der igen Seniorsurf-dag. På denne dag får alle ældre, der endnu ikke har lært internettet at kende, en oplagt lejlighed til at gå i gang. Tilmelding er åben nu,

Seniorsurf 2013 200

Flere og flere ældre får glæde af internettets mange muligheder. Men der findes stadig omkring 356.000 i alderen 65-89 år, som aldrig har været på nettet.
Igen i år er Ældre Sagen, Ældremobiliseringen, Danmarks Radio, Kulturstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen gået sammen om en Seniorsurf-dag, hvor ældre it-begyndere inviteres til en hyggelig dag, og hvor alle spørgsmål om internettet er velkomne.
Parterne bag Seniorsurf-dagen opfordrer alle, der beskæftiger sig med it-undervisning, og som har mulighed for at holde åbent hus den 9. oktober, til at tilmelde sig dagen. Samtidig opfordrer de til at samarbejde lokalt på tværs af biblioteker, ældreorganisationer, oplysningsforbund osv.

Digital skattejagt
Når man har tilmeldt sig, optræder arrangement på Seniorsurfs hjemmeside. Derudover modtager tilmeldt plakater og andre trykt materiale.
På arrangementerne kan man bruge Seniorsurfs digitale skattejagt. Den introducerer deltagerne for forskellige muligheder på nettet, og deltagerne har mulighed for at vinde præmier. Skattejagten bliver produceret af Danmarks Radio.
På Seniorsurfdagen i 2012 blev over 8.200 ældre hjulpet med brug af internettet.