Dansk Husflid beder om hurtig støtte

Dansk Husflid beder om hurtig støtte

18. februar 2014

Landsorganisationen Dansk Husflid risikerer konkurs. Derfor er der blevet etableret en uafhængig støtteforening, som opfordrer til at tegne støttemedlemsskab. Støtteforeningen har sat sig selv en sidste frist til den 27. februar.

Husflid hatte 160
Fra støtteforeningens hjemmeside

Et medlemsmøde i Dansk Husflid den 16. februar konstaterede, at foreningen risikerer konkurs. Dansk Husflid var indtil 2010 medlem af DFS.

I de kommende små to uger er der mulighed for at tegne medlemskab af Støtteforeningen for Husfliden på 250 kr. og indsætter ekstra beløb på kontoen.

På  støtteforeningens hjemmeside kan man læse, hvad der sker, både hvis de nødvendige penge kommer ind, og hvis det ikke lykkes.

”Hvis det lykkes at samle midler nok sammen til at redde organisationen, vil hovedbestyrelsen igangsætte et arbejde med at sætte en anden og mere fleksibel og omstillingsparat organisation op, og til dette arbejde vil vi prøve at få andre til at lege/tænke med, så vi er sikre på at vi virkelig får tænkt nyt.

Hvis der ikke den 27. februar er penge nok til redningen, vil alle penge blive tilbagebetalt i starten af uge 10. Foreningen er uafhængig af Dansk Husflid, og dermed risikerer man ikke at pengene forsvinder i en konkurs.”

 

 

DFS linkDansk Husflid

 

Relaterede nyheder