Evalueringsfundament for folkeoplysningen

Evalueringsfundament for folkeoplysningen

14. maj 2014

Hele det folkeoplysende bagland inviteres til et Formidlings- og udviklingseminar. Seminaret vil præsentere de foreløbige resultater af et udviklingsprojekt, der går ud på at bygge et relevant, lettilgængeligt og fleksibelt fundament for dokumentation og evaluering i folkeoplysningen.

Brandbjerg Højskole 160
Seminaret foregår på Brandbjerg Højskole

Bag seminaret står Højskoleforeningen, Daghøjskoleforeningen og AOF-Danmark. Målet er, at udvikle et sæt af evalueringsværktøjer, der kan bruges i mange forskellige folkeoplysende sammenhænge og på mange forskellige niveauer – fra små enkle undersøgelser til større evalueringsprojekter.

Projektet kobler en kvalitativ/læringsteoretisk tilgang til evaluering med virkningsevaluering. Ideen er, at man herved får et evalueringsfundament at stå på, som både opleves relevant ”indefra” folkeoplysningen og troværdigt ”udefra”.  Se uddybning nedenfor.

Projektet gennemføres af Daghøjskoleforeningen i samarbejde med AOF og Folkehøjskolernes Forening samt forskerne Steen Elsborg (Læringsdrevet Innovation, LDI) , Steen Høyrup Pedersen (DPU/Aarhus Universitet) og Thomas Bredgaard fra Aalborg Universitet.

Projektet har fået tilskud af DFS’ projektmidler.

Tid: Tirsdag den 3. juni 2014, kl. 10 – 15.30

Sted: Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling

Pris: 400 kr.

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 21. maj.

DFS linkMere om seminaret og projektet, herunder program og tilmelding