Fremtidens forening

Fremtidens forening

8. juli 2014

Hvordan kan danske foreninger matche medlemmernes ønsker og behov blandt andet gennem medinddragelse i foreningsarbejdet? Det vil blive diskuteret på en konference, som bygger på resultaterne af en trendundersøgelse, der er blevet besvaret af over 100 danske foreninger

Flemming Jørgensen 160
Flemming Jørgensen, der er medlem af DFS’ bestyrelse og chefkonsulent i COOPs foreningssekretariat, holder et af de tre hovedoplæg. Han fortæller om COOP’s "Projekt 2025," der de seneste to år har arbejdet med, hvordan foreningen skal se ud i fremtiden. Projektet blev sat i verden for at udvikle COOP foreningen til at blive endnu mere attraktiv for medlemmerne. Projektet afprøver nye, attraktive initiativer og strategier for koblingen mellem forening, forretning og samfund.

Temaet for firmaet Groupcares årlige Trendkonference er "Fremtidens forening - fra indsigt til handling". med fokus på, hvordan danske foreninger kan tilpasse deres medlemsservices og ydelser, så de matcher medlemmernes ønsker og behov blandt andet gennem medinddragelse i foreningsarbejdet.
Ud over de tre hovedoplæg vil der være mulighed for at netværke med andre foreningsmennesker. Undervejs vil der også være involverende øvelser og diskussioner.

Oplæg

  • Pernille Tranberg, forfatter, foredragsholder vil fortælle om, hvordan danske foreninger kan bruge data på en bæredygtig måde, hvor brugerbeskyttelse og privatliv er en del af arbejdet med data, og hvordan privatliv kan blive et konkurrenceparameter.
  • Thomas P. Bøje, professor ved Roskilde Universitet i socialvidenskab, vil sætte fokus på medborgerskab og deltagelse i foreningslivet blandt unge, og blandt andet diskutere de sociale mediers betydning for de unges engagement i foreningslivet.
  • Flemming Jørgensen, chefkonsulent i COOPs foreningssekretariat, vil fortælle om COOPs "Projekt 2025," der de seneste to år har arbejdet med, hvordan foreningen skal se ud i fremtiden

 

Konferencen slutter officielt kl. 16.30, men Groupcare inviterer deltagerne  til at blive hængende efterfølgende til et glas vin og en snak. 

 

Tid: 17. september 2014, kl. 13.00 - 16.30

Sted: Kosmopol konferencecenter,  Fiolstræde 44, København K

Pris: Standard pris: 1245 kr. Earlybird (ved tilmelding inden 5. august): 995 kr. Kollegarabat: 795 kr. Ved deltagelse i Trendundersøgelsen: 795 kr. Bemærk at alle priser er eks. moms.

Tilmeldingsfrist: Mandag d. 25. august kl 12.00

DFS linkMere om konferencen, herunder tilmelding

DFS linkBrug 10 minutter på at deltage i Trendundersøgelsen og spar penge på deltagelse til konferencen

Relaterede nyheder