Næsten gratis software

Næsten gratis software

30. september 2014

Frivillige foreninger og velgørende organisationer i Danmark kan få software, fx Office, virusbeskyttelse og Windows, næsten gratis?

TechSoup_440

Office 2013 til kun 132 kroner? Antivirusprogrammer fra Bitdefender med 96 procents rabat?
Frivillige foreninger og velgørende organisationer i Danmark har nu mulighed for at registre sig hos TechSoup Danmark. Så snart de er blevet godkendt, kan de bestille produkterne – f.eks. fra kendte IT-virksomheder som Microsoft og SAP - med store rabatter.
Priserne er cirka en tyvendedel af markedsprisen. TechSoup opkræver et mindre administrationsgebyr (cirka fire procent af markedsprisen), som dækker omkostninger ved driften af webshoppen.

Globalt
TechSoup Global har siden 1987 samarbejdet med IT-virksomheder og lokale partnere om at tilbyde softwaredonationer til frivillige foreninger og velgørende organisationer over hele verden. TechSoup eksisterer i mere end 65 lande.
I Danmark er det FriSe – Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark - der er udvalgt til at varetage etableringen og driften af TechSoup. FriSe er en landsdækkende medlemsorganisation for mere end 80 lokale frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer.

DFS linkYderligere oplysninger, herunder registrering

 

Lanceringsevent

TechSoup Danmark lanceres officielt ved NGO Connection Day hos Microsoft 31. oktober, og alle frivillige foreninger og velgørende organisationer inviteres til en eftermiddag med fokus på brugen af IT i NGO'er.
Få ny viden om digital deltagelse i frivillige organisationer, bliv klogere på mulighederne i Office 365 og hør om de mange muligheder for softwaredonationer til jeres forening.

 

Relaterede nyheder