Pia Olsen Dyhr modtager Folkemødets Dialogpris

18. juni 2014

Pia Olsen Dyhr er den politiker på årets folkemøde, som er bedst til at lytte til folket. Det afgjorde en jury på baggrund af nomineringer fra Folkemøde-deltagere.

FD overrækkelse1 440
Signe Bo (DUF) og Per Paludan Hansen (DFS) overrækker Folkemødets Dialogpris til Pia Olsen Dyhr via telefonforbindelse.

For anden gang blev en politiker belønnet for at gå i reel samtale med andre deltagere i løbet af Folkemødet. Knap 250 folkemøde-deltagere indstillede hver en politiker til Folkemødets Dialogpris – begrundet i oplevelser, de havde haft med politikerne de foregående 2-3 dage. I alt blev 67 politikere nomineret.

Ligeværdig
Umiddelbart inden den officielle afslutning af Folkemødet overrakte Dansk Ungdoms Fællesråds formand, Signe Bo, og Dansk Folkeoplysnings Samråds formand, Per Paludan Hansen, prisen til Pia Olsen Dyhr.
De to organisationer står sammen med Bornholms regionskommune bag Folkemødets Dialogpris.
”Pia har en fantastisk evne til at høre, hvad det er, der ligger bag budskaber der bliver sagt. Fanger, hvad der siges og går ind i en ligeværdig dialog.”
”Hun skal have stor ros for hendes politiske engagement, men også i den grad for hendes lyst til at gå i dialog og lytte i forbindelse med folkemødet.”
Sådan lyder to af de begrundelser, som folkemøde-deltagere har brugt for at nominere SF’s partileder til prisen.

Overrækkelsen
Ud over Per Paludan Hansen og Signe Bo bestod juryen Winnie Grosbøll, borgmester i Bornholms Regionskommune, samt Søren Kaster fra Meningsministeriet/Kasters Bureau.
Med ved overrækkelsen, der foregik fra Speakers’ Corner, var også sidste års prisvinder, Esben Lunde Larsen, som videregav pris-statuetten. Derudover består Folkemødets Dialogpris af et weekendophold for to, som Stammershalle Badehotel i Tejn, Bornholm, har sponsoreret.
Desværre havde Pia Olsen Dyhr forladt Bornholm søndag eftermiddag, men hun var med over telefonen.

FD statuette på SC 440