DR-værter er for dyre

DR-værter er for dyre

8. september 2015

Oplysningsforbundene har ikke råd til at hyre værter og andre DR-profiler. ”Samfundet har ellers allerede betalt én gang for dem,” siger John Meinert Jacobsen fra AOF-Danmark.

DR Booking 440

Trods flere forsøg er det ikke lykkedes oplysningsforbundene at få en prisaftale med DR Booking, som oplysningsforbundene kan betale. Det fremgår af en artikel i Ekstra Bladet den 7.9.
”Vi har forsøgt med et formaliseret samarbejde med DR-Booking, fordi vi synes, at vores folkeoplysningsrolle passer fint sammen med DR’s publick service forpligtelser,” siger John Meinert Jacobsen til avisen.
Aftalen er på plads, men ikke med priser, som de lokale aftenskoler har råd til.

Folkelig debatkultur
John Meinert Jacobsen peger på, at DR-profilerne allerede er betalt én gang gennem licensen og siger til Ekstra Bladet: ”Hvis der skal være en folkelig debatkultur, ville det ikke gøre noget, at det var billigere at bruge de kompetencer, som samfundet har betalt én gang for at få klædt på.”
I samme artikel bekræfter Vivi Press, der er forstander for FOF Københavns Omegn, at DR Booking priserne ikke er til at komme i nærheden af for hendes skole.

Relaterede nyheder