Gratis digitale tilbud til folkeoplysningen

Gratis digitale tilbud til folkeoplysningen

8. marts 2015

DATS tilbyder gratis digitalt visitkort, gode råd til din nyhedsmail samt meget andet, der kan gøre din forening mere digital. ”Vores hovedfokus har været kommunikation på smartphones og tablet/Ipads. Hvordan kan vi de nye, mobile, platforme,” siger Peter Rafn Dahm.

DATS Open Source 220

Tilbuddet er resultatet af det digitale projekt  ”Open Source – folkeoplysning med digitalt flow” hos DATS – landsforeningen for dramatisk virksomheder netop har afsluttet. Projektet, som har fået puljestøtte fra DFS, har haft til hensigt at udvikle digitale platforme som DATS og andre folkeoplysningsorganisationer kan tilbyde sine medlemmer kvit og frit.

De nye platforme
”Vores hovedfokus har været kommunikation på smartphones og tablet/Ipads. Hvordan kan amatørteatret ”erobre” de nye, mobile, platforme, som folk har med sig overalt og bruger mere og mere, til at synliggøre os? F.eks. små og gratis skabeloner til mobil-hjemmesider.  Som alle amatørteatre kan ”fylde” deres eget indhold i. Og efterfølgende gøre tilgængelige  overalt i lokalområdet – via en QR kode,” forklarer projektleder Peter Rafn Dahm.

Digitale visitkort og nyhedsmails
Én af de løsninger, som DATS forventer vil blive brugt af mange, er muligheden for nemt og gratis at lave et digitalt visitkort til foreningernes bestyrelsesmedlemmer eller andre vigtige kernemedlemmer i organisationen. Teknologien bag er nem at gå til, så alle vil i princippet kunne skabe et digitalt visitkort selv på to-tre timer.
Derudover rummer hjemmesiden også mange andre tilbud, og der er f.eks. gode råd at hente, hvis foreningerne vil optimere deres arbejde med digitale nyhedsmails. På hjemmesiden finder du således et  inspirationskatalog, der kan hjælpe dig med at gøre nyhedsmails mere levende – blandt andet med udnyttelse af YouTube/video, Instagram/fotolog og Facebook.

 

 

 

Har du spørgsmål eller vil du gerne hjælpes i gang, skal du blot kontakte Peter Rafn Dahm, projektleder samt konsulent i DATS på Tlf. 62 59 19 04 eller peter@dats.dk.

Relaterede nyheder