Gribskovs borgmester bliver formand for LOF

Gribskovs borgmester bliver formand for LOF

28. april 2015

Gribskovs borgmester, Kim Valentin (V), er ny formand for LOF’s landsorganisation. Han blev valgt på LOF’s årsmøde den 25. april.

Kim Valentin 160
Kim Valentin har været borgmester i Gribskov Kommune siden januar 2014 og har siddet i byrådet for Venstre siden 2006. Den 52-årige politiker er uddannet Cand.polit. og er finansiel rådgiver og administrerende direktør i Finanshuset Fredensborg. Kim Valentin er også medlem af KL’s børne- og kulturudvalg.

Kim Valentin afløser Sonny Berthold, der har været formand for LOF siden 2000.

Pres for forandring
”LOF har en vigtig opgave i samfundet. En oplysningsopgave, som i dagens Danmark er under et stærkt pres for forandring som følge af digitaliseringsprocessen, globaliseringen og konkurrencen om din tid fra de utroligt mange tilbud, du får i dagligdagen. Den konkurrence kan LOF godt vinde, for LOF leverer godt produkt med stor entusiasme alle steder,” siger Kim Valentin.

De unge
Der er ingen tvivl om, at det er nødvendigt at forny sig hele tiden og skabe grundlag for, at eksempelvis de unge også ser på LOF som et sted, man kan søge ny viden, netværk og inspiration til livet. Den proces vil jeg gerne sidde for bordenden af”, siger han.