Praktisk koordinator med interesse for (sociale) medier

Praktisk koordinator med interesse for (sociale) medier

30. april 2015

DFS søger en praktisk koordinator med gode IT kompetencer og erfaring med brug af sociale medier i arbejdssammenhæng, måske også med kompetencer indenfor medier og grafisk kommunikation.

DFS logo 160

Vi forestiller os, at du
Enten er stærk på det administrative og praktiske og har speciale eller interesse for it, sociale medier, grafisk kommunikation og/eller foto.
Eller er stærk på medier og grafisk kommunikation og kan håndtere en arbejdsdag med mange administrative og praktiske opgaver. 

Arbejdsopgaver
Du vil kunne indgå i et bredt felt af arbejdsopgaver afhængigt af din profil, men der er i udgangspunktet to hovedopgaver:

  • Ansvaret for kontorets praktiske og administrative funktioner som mødeopdækning, håndtering af post, opdatering af adressekartotek, kontakt til udlejer, indkøb af kontorartikler, styring af nøgler, indretning af mødelokale osv.
  • Assistere sekretariatslederen og konsulenterne med diverse opgaver i forbindelse med publikationer, hjemmeside, facebook, konferencer, møder, kurser, projekter, oplæg mv. Afhængigt af dine kvalifikationer kan det f.eks. være håndtering af tilmeldinger, opsætning af power points, pjecer og publikationer, korrekturlæsning, foto- og filmopgaver, bearbejdning af billeder mv.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2015 eller snarest derefter. 

Ansøgningsfrist: 1. juni 2015 kl. 12.00.

Der afholdes samtaler i uge 25.

DFS linkLæs hele jobopslaget

Relaterede nyheder