Bliv ambassadør for EPALE

Bliv ambassadør for EPALE

15. december 2016

Vær med til at øge kendskabet til europæisk platform for videndeling om voksenuddannelse. EPALE er en gratis platform, der indeholder information om voksenuddannelse – formel, ikke formel og uformel læring.

EPALE 440

Det er Styrelsen for Videregående Uddannelser, som har ansvaret for den dansk-sprogede del af EPALE. Styrelsen søger nu ambassadører, som vil hjælpe med at udbrede kendskabet til Europa Kommissionens online platform for videndeling om voksenuddannelse EPALE.
EPALE står for ePlatform for Adult Learning in Europe og er en online platform for videndeling om voksenuddannelse. Platformen indeholder information om voksenuddannelse – formel, ikke formel og uformel læring.
Det er gratis at benytte EPALE, og brugerne kan blandt andet hente ny viden og inspiration til at udvikle egne læringsaktiviteter og -metoder gennem et omfattende vidensbibliotek med aktuelle analyser, undersøgelser, metoder og praksisser. 
Som et led i arbejdet med at udbrede kendskabet til EPALE, søger Styrelsen for Videregående Uddannelser fagfolk til at indgå i et netværk af ambassadører for platformen. Det kan være undervisere, frivillige, forskere, uddannelsesansvarlige eller andre, der beskæftiger sig med læring rettet mod voksne. 

Mere om EPALE og muligheden for at blive ambassadør.