Brug app’en til at pege på den lyttende politiker

2. juni 2016

Hvilken politiker er bedst til at lytte og gå i dialog med folkemødets andre deltagere? I år kan alle være med til at bestemme hvem der får Folkemødets Dialogpris – både via app og nomineringskort.

FD nomineringskort 440

Ved Folkemødet skal politikerne gå i dialog med borgerne. Folkemødets Dialogpris skal tilskynde politikerne til at lytte mere og gå i mere åben dialog med borgerne - i modsætning til ”megafon-taler" og medieoptrædener.
Alle type politikere kan modtage prisen: ministre, folketingsmedlemmer, medlemmer af regionsråd, medlemmer af kommunalbestyrelser og medlemmer af EU-parlamentet.

Sådan gør du!
Alle folkemødedeltagere kan nominere en politik. Det gør man ved at skrive navnet og en begrundelse, som henviser til en oplevelse på FM.

Du kan nominere ved hjælp af Dialogprisens app:: http://www.dialogprisen.dk/
Du kan også nominere på et af de nomineringskort, som findes rundt om i mange telte og på fire nomineringsbokse (markerede med Dialogpris beach-flag).

Nomineringsboksene står her:

  • Folkemødets Infocenter, Kirkepladsen (K11)
  • Meningsministeriets Telt, Indermolen (G22)
  • Brandstationens gavl (D1)
  • Domen, Cirkuspladsen (C15)

De udfyldte nomineringskort skal aflevereres i boksene.

Vind et ophold på Stammershalle Badehotel
Der trækkes lod om et weekendophold for to på Stammershalle Badehotel blandt de, der har bidraget med en nominering. Gevinsten er sponsoreret af Stammershalle Badehotel.

Hør sidste års vinder!
I 2015 vandt Ida Auken (R) Dialogprisen. Derfor holder hun en tale i forbindelse med Folkemødets åbningsarrangement torsdag kl. 14.00