DFS søger to praktikanter

DFS søger to praktikanter

23. maj 2016

Vil du markedsføre folkeoplysningens brancheorganisation? Er du interesseret i civilsamfundsspørgsmål? Vil du være med til at udvikle folkeoplysningen?

 

Marketing 
Er du interesseret i markedsføring, kommunikation og formidling? Interesserer du dig for eller ved noget om civilsamfund, folkeoplysning, voksenundervisning og foreningsliv? Så er du den markedsføringspraktikant vi leder efter i Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS).
Vi har behov for at få udviklet markedsføringen, præsentationen og formidlingen af DFS som organisation. Du vil få frie hænder til at udvikle et forslag til markedsføringsmateriale, både indhold og form, på dansk og engelsk, så længe det holder sig inden for vores designmanual. Du vil blive tilknyttet vores informationskonsulent og den konsulent, der tager sig af grafik. 

Mere om praktikantstillingen

 

Kvalitet og udvikling
Er du interesseret i civilsamfund, folkeoplysning, ikke-formel og uformel læring i voksenundervisning og foreningsliv? Har du lyst til at udvikle området? Så er du den akademiske praktikant vi leder efter i Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS).
Til efteråret sætter vi gang i projektet ”Kvalitet i folkeoplysningen”, som er finansieret af Kulturministeriet, og gennemføres i samarbejde med EVA. Vi søger primært et praktikant, der tilknyttes dette projekt. Men ansøgere med interesse for nogle af vores andre projekter og aktiviteter kan også komme i betragtning. 

Mere om praktikantstillingen

-

Relaterede nyheder