Fællesskabsprisen hylder hverdagens helte

25. maj 2016

Fællesskabsprisen er en hyldest til de mange helt almindelige danskere, der hver dag gennem deres arbejde og frivillige engagement gør en ekstraordinær indsats for fællesskabet og får vores samfund til at glide. Alle kan være med til at bestemmer, hvem der får prisen i år.

Fællesskabsprisen 2015 440
Vinderne fra Cafe Exit ved overrækkelsen af Fællesskabsprisen i 2015.

Du kan nominere din hjælpsomme kollega, en frivillig gruppe, der hjælper til i lokalområdet, eller en forening, som styrker fællesskabet på arbejdspladsen.

Fællesskabet i virkeligheden
I 2014 blev Fællesskabsprisen lanceret i et samarbejde mellem tre virksomheder, tre fagforeninger, politiker Mette Frederiksen, en kommune og en masse uddannelser, der alle sammen sætter fællesskabet højt.
”Denne gang er det tredje gang, at Fællesskabsprisen uddeles. Og det er jeg oprigtigt glad for. Der sker rigtigt meget både i verden og herhjemme. Men det, at vi finder sammen i stærke fællesskaber i Danmark, er en del af vores svar på udfordringerne. Med prisen anerkender og hylder vi vores fællesskab. Det danske fællesskab står på skuldrene af de mennesker, som hver dag ikke alene passer deres arbejde, men samtidig yder en ekstraordinær indsats for os alle sammen. Vi skal huske at hylde disse hverdagens helte, der gør fællesskabet til konkret virkelighed. Det markerer vi ved uddelingen af Fællesskabsprisen,” siger Mette Frederiksen i forbindelse med lanceringen af Fællesskabsprisen 2016.

 

 

 

Fristen for at indstille til årets pris er den 1. juni kl. 12.00

Prisoverrækkelsen finder i år sted den 9. juni 2016.

Mere om Fællesskabsprisen

Relaterede nyheder