Hjælp ved første klik

16. august 2016

Hvordan kan en app inspirere og hjælpe den vejledningssøgende? Og hvornår virker digitaliseret deltagerinvolvering i kollektiv vejledning? Styrelsen for It og Læring inviterer til konference om online hjælp til selvhjælp.

Hjælp ved første klik 440

Konferencen sætter fokus på, hvordan online selvhjælpsværktøjer kan indrettes og anvendes både før og under uddannelse. I invitationen skriver de:
”Online refleksionsværktøjer, interessetests og digital kollektiv vejledning benyttes i stigende grad i dansk uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning. Men hvad er det, der gør, at en app kan inspirere og hjælpe den vejledningssøgende? Og hvornår virker digitaliseret deltagerinvolvering i kollektiv vejledning? Konferencen henvender sig til vejledere og andre, der arbejder med eller skal til at arbejde med uddannelses- og/eller karrierevejledning. På konferencen mødes newbies og firstmovers, der ønsker at udvide horisonten og interessen for de potentialer, der ligger i digital vejledning.”

Program
Hovedtalere er:

  • Læsning, overblik og digitale enheder – en god kobling? Ved Peter Holmboe, UC Syddanmark
  • Hvad kan vi forvente os af den teknologiske udvikling? Ved Preben Mejer, videnscentret Radr

Derudover byder programmet på en række talkshops med udgangspunkt i praktiske eksempler, hvor der blandt andet vil blive hentet inspiration fra rådgivnings- og psykologfeltet til iværksættelse af nye digitale initiativer. 

 

Tid: 12. september, kl. 9.30-16.00 Sted: IBC Birkemosevej 1, 6000 Kolding

Pris: 995 Kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist: 5. september 2016

Yderligere oplysninger, inklusiv tilmelding

 

Relaterede nyheder