Kan vi lære af Danmarks største forening?

Kan vi lære af Danmarks største forening?

8. juni 2016

Med 150 år på bagen og over 1,6 mio medlemmer må brugsforeningen Coop gøre én ting eller to rigtigt. Hvad det er, vil deres formand, Lasse Bolander fortælle på en Groupcare-konference: Når forening møder forretning.

Lasse  Bolander 220
Coops formand, Lasse Bolander.

Lasse Bolander vil i anledning af Coops store jubilæum gøre status og fortælle om balancen mellem at drive en milliard forretning og samtidig være en medlemsejet brugsforening, hvor ti procent af alle voksne danskere på et tidspunkt i livet har arbejdet. Udover indsigt og erfaringer fra Lasse Bolander og Coop vil der ved konferencen være oplæg og cases fra medlemsorganisationer som Muskelsvindfonden, Alternativet og Danmarks Idrætsforbund.

På dagen løftes samtidig sløret for resultaterne af den store igangværende foreningsundersøgelse, som belyser konferencens tema og udpeger udviklingstendenser blandt danske medlemsorganisationer. Dagens konferencier er Lars Goldschmidt, der har rig erfaring fra danske medlemsorganisationer som tidligere direktør i Dansk Industri og forhenværende folketingskandidat.

Oplægsholderne 

  • Lasse Bolander, Coop: 150 år som forretningsdrivende forening
  • Henrik Ib Jørgensen, Muskelsvind: Socialøkonomi i et foreningsperspektiv
  • Kasper Lund Kirkegaard, DIF: Idræt mellem forening og forretning
  • Mikkel Nørskov Kjær, af Alternativets politiske sekretariat: Nytænkende forening og bæredygtig forretning
  • Walid Orfaly, Managing Partner i &digital: Forretning, forening og it

Sted: Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

Tid: Onsdag d. 28. september, kl. 9-16

Pris: Har du eller en kollega besvaret spørgeskemaet til årets foreningsundersøgelse, så kan I deltage til konferencen for kun 995 kr. mens normalpris er 1.990 kr.

Arr: Gropupcare

Mere om konferencen, herunder tilmelding

 

Relaterede nyheder