Hvem fortjener en pris for at motivere nye deltagere?

Hvem fortjener en pris for at motivere nye deltagere?

7. marts 2017


Dette års europæiske Grundtvigpris går til projekter, som har udviklet kreative metoder til at engagere nye deltagere i voksenlæring. Der er åbent for nomineringer frem til 10. april.

7. marts 2017

Hvert år uddeler European Association for the Education of Adults (EAEA) Grundtvigprisen i tre udgaver. Prisen skal belønne projekter, der skaber nye ideer, nye partnerskaber, nye metoder og ny forståelse for folkeoplysning og voksenundervisning., DFS er medlem af EAEA, og DFS’ formand er også præsident for EAEA.
Med dette års prisuddeling ønsker EAEA at styrke opmærksomheden omkring voksenlærings-initiativer, som er i stand til at inddrage deltagere, der kun har begrænset erfaring med uddannelse.
Grundtvigprisen vil gå til voksenlæringspojekter i tre kategorier: international projekter, europæiske projekter og nationale eller regionale projekter.  Vinderne vil bliver inviteret til at deltage i uddelingsceremonien i Girona i Spanien med rejse og ophold betalt. Uddelingen foregår i forbindelse med EAEA’s årlige generalforsamling den 27. og 28. juni.