Kursustilbud: Sociale medier for folkeoplysere / IKKE FLERE TILMELDINGER

13. december 2017


[KURSET ER OVERTEGNET, OG DER ER 8 PÅ VENTELISTE!] Fik du lige netop oprettet en Facebook-side for din skole eller forening… men kom aldrig sådan rigtigt i gang med at bruge den? Hvad gavner Facebook (eller Twitter? eller Instagram?) ]overhovedet i forhold til folkeoplysnings- og foreningsarbejdet? Og hvad er det for noget med de hashtags?

13. december 2017

Dansk Folkeoplysnings Samråd tilbyder nu et en-dags introduktionskursus til sociale medier i folkeoplysningens tjeneste. Ansatte, tillidsvalgte og andre med tilknytning til DFS’ medlemsorganisationer kan deltage.

Bemærk
Kurset er kun åbent for ansatte, tillidsvalgte og frivillige med tilknytning til DFS' medlemsorganisationer og associerede medlemmer.

Kurset er en elementær introduktion i at anvende sociale medier for en institution eller en organisation.

Der er lige nu fem ledige pladser.
På kurset får du en introduktion til Facebook, Twitter og Instagram (med hovedvægten på Facebook). Med udgangspunkt i deltagernes kommunikationsbehov diskuterer vi, hvad de sociale medier er bedst til – sammenlignet med hjemmeside, nyhedsbrev, trykte pjecer, pressemeddelelser, annoncer og de personlige samtaler - og hvordan de forskellige medier kan spille sammen.
Kurset vil veksle mellem oplæg, gruppearbejde og skriveøvelser.
Undervisere: Anne Marie Wium-Andersen, kommunikations- og informationsmedarbejder i FN-forbundet; Michael Voss, chefkonsulent, Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Tid: 25. januar 2018, kl. 10.30 – 16.00

Sted: DFS, Gammel Kongevej 39E, 2.th., 1610 København V

Deltagelse er gratis.

Tilmeldingsfrist: 10. januar 2018
Relaterede nyheder