dokNet.dk og digital underviser

28. maj 2018


dokNet.dk er et pædagogisk dialog-redskab, som samtidig er et dokumentationsredskab. Daghøjskoleforeningen har gennemført et større make-over af redskabet. Resultatet præsenterer de på to relanceringsmøder i henholdsvis København og Aarhus.

28. maj 2018

På møderne vil foreningen også introducere en ny side, ”Den digitale folkeoplyser i FVU og OBU2”.

København
7. juni 14.00 til 16.00 – Dansk Folkeoplysnings Samråds mødelokale, Gl. Kongevej 39 E, 2.th. (baghuset)

Aarhus
14. august 13.00 til 15.00 i – Folkeoplysningens hus, Vester Alle 8, lokale 201.

Deltagelse i møderne er gratis, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning.

Tilmelding til: foreningen@daghojskoler.dk senest en uge før det pågældende arrangement (hhv. 31. maj og 7. august).

Mere om dokNet.dk, den digitale folkeoplyser og arrangementet

Program

  • Introduktion til dokNet.dk. De nye funktioner fremhæves undervejs, så introduktionen også er relevant for erfarne brugere.
  • Kort introduktion til Den digitale folkeoplyser i FVU og OBU, med vægt på konkrete eksempler på anvendelse af dokNet.dk.
  • Hands-on kursus i dokNet.dk for nybegyndere og let øvede. Hvis du ønsker at deltage i denne del, så medbring egen computer eller tablet/Ipad.

Samarbejde og støtte
dokNet.dk er er udviklet af Daghøjskoleforeningen i samarbejde med AOF Danmark og Foreningen af Folkehøjskoler med støtte fra Dansk Folkeoplysnings Samråds udviklingspuljer. Den aktuelle make-over er også gennemført med støtte fra DFS’ udviklingspuljer.
Materialet er udviklet af Daghøjskoleforeningen i samarbejde med alle oplysningsforbundene og med tilskud fra Dansk Folkeoplysnings Samråds udviklingspuljer. FVU- og OBU-undervisere fra LOF, Fora, AOF og Daghøjskoleforeningen har bidraget til udviklingsarbejdet som ”superbrugere”.
Eksterne konsulenter: Birgit Dilling Jandorf og Inga Thorup Thomsen