Ny sekretariatsleder i Produktionsskoleforeningen

10. januar 2019

Mikkel Bjergsø


Produktionsskoleforeningen har fået ny sekretariatsleder. Det er Michael Bjergsø, som pr. 1. januar 2019 er ansat som sekretariatsleder i Produktionsskoleforeningen.

10. januar 2019

Michael Bjergsø er ikke ny i foreningens regi. I 2012 blev han ansat som pædagogisk konsulent i foreningen, og i jan. 2017 overgik han fra denne stilling til at være vicesekretariatsleder.
Som vicesekretariatsleder har Michael Bjergsø især beskæftiget sig med det politiske arbejde, og er således særdeles godt inde i foreningens arbejde generelt og i de udfordringer som foreningen og ikke mindst skolerne står i, i overgangen til den Forberedende Grunduddannelse.
Axel Hoppe, tidligere sekretariatsleder, tiltræder pr. 1. februar 2019 en ny stilling som leder for Center for anvendelse af it i undervisningen på erhvervsuddannelserne.
”Vi siger tak til Axel Hoppe for rigtig mange års godt samarbejde med høj faglighed, stor samarbejdsvilje og lun humor. Og tillykke til Michael Bjergsøe med stillingen,” siger Michael Voss, chefkonsulent i DFS

Axel Hoppe