Praktikant til at arbejde med PR, kommunikation og journalistik

Praktikant til at arbejde med PR, kommunikation og journalistik

9. april 2018


Har du lyst til at arbejde med mange sider af kommunikation? Så er du måske den praktikant vi leder efter i Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS).

9. april 2018

Hos DFS får du selv lov til at præge dit praktikforløb. Du vil i løbet af praktikperioden få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver inden for kommunikation. Du vil få lov til at køre sager fra start til slut, så du får brugbar erfaring og viden med videre.

Under praktikken vil du bl.a. arbejde med researchopgaver, præsentationsmateriale, journalistik, nyhedsbreve og sociale medier. Du er også velkommen til at komme med ideer og bidrage til udvikling af vores kommunikationsarbejde. Du vil arbejde i tæt sparring med vores chefkonsulent inden for kommunikation.

Om dig forventer vi,
- At du interesserer dig for samfundsforhold og måske har lidt indsigt i folkeoplysning, voksnes læring eller foreningslivet.
- At du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, f.eks. journalistik, medievidenskab, retorik el.lign.
- At du kan arbejde selvstændigt og er pligtopfyldende og systematisk.
- At du er positiv og god til at samarbejde i teams.
- At du er kreativ og god til at se nye vinkler.

DFS er en brancheorganisation for folkeoplysningen i Danmark og et talerør for civilsamfundet. Vi er en paraplyorganisation for 35 landsdækkende folkeoplysende organisationer. Som sådan varetager vi vores medlemsorganisationers interesser overfor politikere, myndigheder og andre stake holders og vi arrangerer konferencer og events og tilbyder it-support og andet til vores medlemsorganisationer.
Vi er et travlt sekretariat med 10 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har en uformel omgangstone og mange spændende projekter.

Praktikperioden kan tilrettelægges fleksibelt i perioden august 2018 – februar 2019 med 37 timer ugentligt. Praktikken er ulønnet, men der godtgøres med et månedligt honorar på kr. 3.000,-. Udbetalingen sker månedsvist bagud.

Ansøgningsfristen er mandag den 23. april 2018 2018 kl. 12.00. Ansøgninger sendes på e-mail til tbk@dfs.dk.

Har du spørgsmål, kan chefkonsulent (kommunikation) Michael Voss kontaktes på 3326 0374 eller mv@dfs.dk.

Relaterede nyheder