Studentermedhjælper til SoMe, hjemmeside og Folkemøde

12. december 2018

Folkemødet i 2019 bliver en af opgaverne for studentermedhjælperen.


Til Dansk Folkeoplysnings Samråds (DFS) sekretariat søger vi en studentermedhjælper primært til at gøre os bedre på sociale medier og hjemmesiden, men også til at hjælpe med at planlægge vores Folkemødeaktiviteter og andre opgaver i et sekretariat, der favner bredt.

12. december 2018

I efteråret har vi kørt en succesrig kampagne på Facebook, og den bølge vil vi gerne ride videre på.  I 2019 skal vi omlægge hjemmesiden og det kræver ideer og knofedt. Og endelig holder vores tidligere dygtige studentermedhjælper op, så vi har brug for en ny til at hjælpe med både lidt research og til at assistere med planlægningen af vores omfattende Folkemødeaktiviteter.

Dine arbejdsopgaver
Afhængigt af din viden og dine erfaringer, har vi brug for en, der kan hjælpe os med like, dele, kommentere, booste og annoncere på Facebook og måske også har ideer til, hvordan vi kan komme ordentligt i gang med at bruge Twitter. Vi har også brug for en, der kan hjælpe med ideer til en ny hjemmeside og som heller ikke er bleg for at lægge timer i at flytte data. Vi har også brug for en, der kan finde tal og andet frem, som vi kan bruge i vores politiske interessevaretagelsesarbejde. Og endelig har vi brug for en, der kan hjælpe os med forskellige opgaver i forbindelse med Folkemødet, herunder administrere tilmeldinger til Speakers’ Corner. logistiske planlægning og mange af de praktiske gøremål på selve Folkemødet.

Vi lægger vægt på at du
- Er i gang med en relevant uddannelse.
- Har erfaring med at arbejde med sociale medier i en forening eller en virksomhed.
- Kan arbejde selvstændigt og tage egne initiativer.
- Har en arbejdsform der er struktureret og med fokus på resultater.
- Har erfaring med at samarbejde i projekter og teams.
- Er serviceminded og imødekommende overfor kollegaer, medlemsorganisationer og eksterne parter.
- Har lyst til at bidrage til udviklingen af sekretariatet både fagligt og socialt.

At arbejde i DFS
DFS er folkeoplysningens brancheorganisation og er paraplyorganisation for 34 landsdækkende folkeoplysende organisationer. Det er DFS’ hovedopgave at varetage vores medlemsorganisationers interesser og yde forskellige former for service overfor medlemsorganisationerne.
Sekretariatet har ti medarbejdere, der alle har samarbejdsrelationer med hinanden på forskellig vis. Vi har et åbent kontorlandskab med en uformel omgangstone og tilbyder fleksible og attraktive arbejdsvilkår.

Vilkår
Stillingen er timebaseret med ca. 15-20 timer ugentligt. Løn efter aftale.
Ansøgningen

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende. Din ansøgning skal sendes til tbk@dfs.dk.

Du velkommen til at kontakte chefkonsulent (politik og kommunikation) Michael Voss (mv@dfs.dk, 33260374) eller sekretariatsleder Trine Bendix (tbk@dfs.dk, 61600013) med spørgsmål vedrørende stillingen.
Relaterede nyheder