Voksenpædagogik i helt nyt arbejdsmarked - program og tilmelding

26. februar 2018


Voksenpædagogisk Forum inviterer til forårskonference den 7. maj på VIA University College i Horsens.

26. februar 2018

”Er et radikalt nyt arbejdsmarked på vej? Hvis ja, forstår vi så, hvad det indebærer? Og står vi klar med relevante voksenpædagogiske tilbud?”
Det er nogle af de spørgsmål, som konferencen skal besvare.
Hovedtalere
  • Kristian Weise, direktør for tænketanken CEVEA fremlægger en analyse af den teknologiske udviklings konsekvenser for arbejdsmarkedet, og de nye kompetence krav som udviklingen rejser.
  • Janne Gleerup, lektor RUC, medforfatter til ny bog om udbredelse af løse ansættelser, anlægger kritiske perspektiver på, hvad denne udvikling betyder i et livsperspektiv. Hvordan påvirkes vi af et uforudsigeligt og rodløst arbejdsliv med evigt pres for kompetenceudvikling og tilpasning til ustabile arbejdsmarkedsforhold?
  • Poul Nielson, tidligere minister og EU kommissær Nordisk Ministerråd, forfatter til en strategisk gennemlysning af den nordiske arbejdsmarkedssektor. ”Arbejdsliv i Norden”. Fremlægger analyse og forslag til nye tidsvarende måder at arbejde med VEU på i et nordisk perspektiv.
Konferencen finder sted den 7. maj på VIA University College i Horsens. Arrangørerne varsler et udførligt program med mulighed for tilmelding i uge 11. DFS er med i Voksenpædagogisk Forum.