Dansk Folkeoplysnings Samråd søger sekretariatschef

Dansk Folkeoplysnings Samråd søger sekretariatschef

11. september 2019


Folkeoplysningen har bidraget væsentligt til det Danmark, vi kender i dag. Vil du være med til at forme fremtidens Danmark? DFS søger en sekretariatschef, som kan stå i spidsen for en organisation, der brænder for at præge og udvikle folkeoplysningen som en vigtig aktør i samfundet.

11. september 2019

Hvad er DFS?
”Vi har brug for hinanden” er et vigtigt pejlemærke for organisationen. Folkeoplysning handler om at bringe folk sammen om aktiviteter eller emner på tværs af alle skel og forskelle. Men vi har også brug for hinanden internt i folkeoplysningen. Derfor er det en ambition for DFS at bringe egne medlemsorganisationer tættere sammen om at løfte opgaver i fællesskab såvel som i et tæt samspil med mange andre aktører på og omkring det brede folkeoplysende felt.

Hvem er du?
Vi søger en sekretariatschef, der kan arbejde strategisk og udviklingsorienteret, holde en tydelig retning og sætte arbejdsmiljø og trivsel højt.
Du er udadvendt og netværksorienteret og kan bygge gode eksterne samarbejdsrelationer. Du er en stærk analytiker og har et solidt overblik, der sætter dig i stand til at holde strategisk fokus i en verden med hurtigt skiftende dagsordener. Du har erfaring med ledelse, og du evner at motivere og inspirere dine medarbejdere, så alle ser sig som en væsentlig del af opgaveløsningen.
Da DFS er et lille sekretariat, løftes der i flok. Du kan agere i en medlemsstyret organisation, hvor medlemsorganisationerne har forskellige ønsker og behov, og hvor tæt samarbejde med bestyrelsen tillægges stor værdi. Du har politisk tæft og flair for økonomi og administration.
Dit drive er højt engagement og interesse for folkeoplysningen, og for den betydning folkeoplysningen spiller i det moderne samfund.

Ansøgningen
Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2019. UnikRecruitment bistår bestyrelsen for DFS med rekrutteringsopgaven. Du er velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, partner hos UnikRecruitment, på 2222 4000 eller formand for DFS Per Paludan Hansen, tlf. 21465580, pph@dfs.dk.

Se hele opslaget med retningslinjer for ansøgning

Første runde samtaler afholdes den 11. oktober 2019 og anden runde den 28. oktober 2019. Ansøgninger modtages løbende - dog er seneste ansøgningsfrist mandag den 7. oktober 2019 kl. 12.00.

Relaterede nyheder